Leie av drakt

Våre utøvere får leie drakt av klubben. Drakten som leies består av: Overdel og skjørt og/eller bukse. Undershorts og sløyfe må utøvere av hygieniske årsaker kjøpe selv. Noen lag må også kjøpe pullover (pologenser til å ha under drakten). 


Draktleie

500,- engangskostnad som blir fakturert ved utlevering av første drakt. 

Bruk

Drakten skal kun brukes når den representerer klubben. Klubben ved styret kan pålegge utøverne å låne ut drakten, men det er ikke anledning for utøverne å låne den ut til andre uten styrets samtykke.Utøveren forplikter seg til å ta godt vare på drakten og holde den ren og velstelt til enhver tid. Drakten skal vaskes med en gang etter hver bruk. Hvis drakten blir liggende uvasket i en pose eller bag er det vanskelig å få den helt ren.

Vasking


Vreng drakten før den vaskes og følg vaskeanvisningen som står i drakten/som er utlevert med drakten. Noen av draktene må vaskes for hånd. 

Generelt

Når utøver slutter skal drakten leveres tilbake til klubben. Drakten skal da være nyvasket og i den stand den var når drakten ble utlevert.Hvis drakten har store skader eller utøver “mister” drakten må den erstattes. En drakt koster mellom 1000-2000 kr. Kontrakten skrives i 2 eksemplarer, den ene beholdes av utøver (med giro på) og den andre returneres klubben, kontaktpersonen for laget.