Om oss

Super Crew Lakers ble startet i januar 2001 av Eva Sundby. Vi deltok i vårt første norgesmesterskap i juni 2001 og siden den gang har vi gravid vokst oss større. Klubbens første internasjonale konkurranse var under EM 2004 som ble arrangert i Stockholm. Her fikk vi også vår første internasjonale medalje. Det har blitt mange konkurranser og medaljer siden den gang, både i Norge og i det store utland, og vi har hatt flere utøvere med på de norske landslagene. I april 2015 nådde klubben nok et stor milepæl da vi for første gang deltok i verdensmesterskapet for klubblag i Orlando.

2016 feiret vi 15 år som klubb med medlemsrekord og vi håper å vokse enda mer i årene som kommer. Vi har ved sesongstart høsten 2017 satt opp 6 lag som dekker alle aldere fra 6 år og oppover. Per august 2017 har vi kun tilbud på Årnes.

Vårt hovedmål er å tilby cheerleading til alle. Hos oss kan man drive med cheerleading uavhengig av ambisjon eller nivå. Vi er stolte av hva vi har fått til på «lille Årnes» og gleder oss til fortsettelsen.